Vaghef@ausmt.ac.ir ۳۸ الی ۴۴۴۴۲۱۳۵-۰۱۱ داخلی ۱۲۸

درباره ما

درباره دبیرخانه وقف علم وفناوری شهرستان آمل

در میان تمام مسائل یک جامعه، اقتصاد به عنوان یکی از مهم ترین مسائل زندگی مطرح است. اقتصاد در تمام ابعاد یک جامعه(سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و …) از اهمیت بالایی برخوردار است. مهمترین و به عبارت دیگر، عامل اصلی خیلی از معضلات هر جامعه ریشه در مسائل اقتصادی دارد.

امروزه فعالیت های اقتصادی کشورها به طور کلی در سه بخش 1- خصوصی 2- دولتی و 3- دهِش (مردمی) شکل می گیرند و از طرفی اقتصاد جهان در حال انتقال به اقتصاد دانش بنیان می باشد.

وقف علم و فناوری که ترکیبی از دو کلید واژه مهم وقف (با مفهوم حمایت پایدار مردمی) و علم و فناوری (با مفهوم اقتصاد دانش بنیان) می باشد بدین معنی است که با بهره گیری از سرمایه های پایدار مردمی بتوان از علم و فناوری حمایت کرد که منجر به افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور شود و به تبع آن توسعه همه جانبه کشور (ریشه کنی فقر) را به دنبال داشته باشد.